Матеріал Ligasano для тампонади, 300*5*0.3 см (15571-012)

566 грн
В наявності
+
Доставка
  • — Нова Пошта - Відділення
  • — Нова Пошта - Кур'єрська доставка
  • — УкрПошта
  • — Міжнародна доставка
  • — Кур'єром по Києву від 100 грн
  • — Самовивіз з магазину
Варіанти оплати
  • — Оплата на карту
  • — Картами Visa и MasterCard
  • — Накладений платіж
  • — Безготівковий розрахунок
Наші переваги

LIGASANO ® біла пов'язка рекомендується для підтяжки та захисту боків нігтя при врослому нігті.

Розмір: 300х5х0.3 см

LIGASANO® білий, нестерильний. Інструкція по застосуванню
Будь ласка, уважно прочитайте цю інформацію перед використанням!

Загальна інформація:
LIGASANO® білий – це терапевтично ефективна поліуретанова піна з широким спектром застосування. Терапевтичний ефект в основному ґрунтується на трьох фізичних принципах

Механічний стимул: При контакті зі шкірою надає місцева дія, стимулюючи кровообіг, тим самим покращуючи постачання поживними речовинами та киснем на обробленій ділянці шкіри та надаючи профілактичну дію на ще здорову шкіру. Особливо у неактивних пацієнтів локально підтримуються знижені нормальні функції організа.
Механічна стимуляція продовжується протягом періоду часу до трьох днів, потім не пізніше ніж через три дні замінювати матеріал LIGASANO® білий.

Низька стискаюча напруга: Адаптація до контурів з незначною компресією, рівномірне, знижене навантаження на кому і тіло.
Цілеспрямований всмоктувальний ефект: Надлишок рідини вбирається, не надаючи дії, що висушує.
Запобігання мацерації шкіри та одночасно догляд за шкірою.
LIGASANO® білий може знебарвлюватися до жовтого кольору. Це не означає зниження якості.

Мета застосування:
При нестерильному застосуванні як вторинна пов'язка (без контакту з раною) при лікуванні ран або при супровідному лікуванні ран, наприклад, для зниження тиску або профілактично як захист від тиску та тертя.

Свідчення:
Супутня обробка ран та зняття тиску при гострих ранах, хронічних ранах (наприклад, пролежня, Ulcus cors. діабетичних виразках стопи), післяопераційних ранах та порушеннях загоєння післяопераційних ран, термічних ракак (наприклад, опіках, опіках гарячої рідини, обмороженнях).
Профілактика ще здорової шкіри, наприклад, профілактика пролежнів шляхом активного позиціонування на матеріалі LIGASANO° білий, або профілактика мацерації та попрілостей.

Несприятливі впливи, побічні ефекти, залишкові ризики:
При дотриманні загальних правил догляду та наших особливих інструкцій віське при застосуванні матеріалу LIGASANO° білий нестерильний для зниження тиску і гігієни не існує.
LIGASANO® білий нестерильний – це простий продукт, дія якого зумовлена ​​його структурою. Він не містить та не виділяє жодних активних інгредієнтів. Небажані побічні ефекти, несумісність або взаємодія з лікарськими засобами при правильному застосуванні LIGASANO* білого не відомі. Типовими та бажаними є почервоніння шкіри при контакті, початкове «поколювання», посилення ранової реакції та повернення відчуттів (у разі ран може повернутися і сіль) внаслідок стимуляції кровообігу.Цей ефект абсолютно фізіологічний і зникає практично відразу після припинення використання препарату.

Протипоказання:
Дуже чутлива шкіра (наприклад, пергаментна шкіра), рани

Цільова група пацієнтів:
Діти (від > 2 років до 16 років) та дорослі пацієнти (> 16 років) з ранами або без них.

Тип користувачів:
Використовувати продукт можуть лише медичні працівники. Вибір відповідного способу застосування LIGASANO* білого нестерильного здійснюється медичними працівниками відповідно до індивідуальних умов.

Експлуатаційні характеристики та клінічна користь:
Нестерильний перев'язувальний матеріал LIGASANO® білий може запобігти ризику розвитку пролежнів і вологих ран. Також розвиток попрілостей та частково грибкових інфекцій у складках шкіри.
Очікуваний клінічний ефект проявляється у дуже ефективному зниженні тиску, як при вже наявних ранах, так і як профілактичний захід. Ще однією перевагою є вологорегулюючий ефект.

Застосування перев'язувального матеріалу LIGASANO® білий нестерильний для зниження тиску та гігієни:
LIGASANO® білий нестерильний призначений лише для одноразового застосування. Продукт не можна застосовувати після закінчення терміну придатності і він не дозволений для повторної переробки.
Матеріал LIGASANO® білий нестерильний не можна залишати на тілі постійно. Рекомендація: Міняти через 1-3 дні, залежно від показань.Застосування в контакті, поєднанні або комоїнації з додатковими препаратами, медикаментами, розчинами, мазями тощо. нами не перевірялося. Застосування у зв'язку з додатковими механічними, електричними або електронними пристроями та пристроями не перевірялося.

• Профілактика пролежнів за допомогою активного позиціонування: Швидко розуміти

Купити Матеріал Ligasano для тампонади, 300*5*0.3 см (15571-012) ви зможете у нашому інтернет-магазині Limonad з доставкою по всій Україні в тому числі у Київ, Дніпро, Одесу, Харків, Запоріжжя, Львів та багато інших населених пунктів.

Країна виробник:
Німеччина
Бренд:
Ligasano

Відгуки не знайдені

Подібні товари
Ви дивилися