Матеріал Ligasano для тампонади, 6*2, 5*0.4 см стерильний (15375-060)

321 грн
В наявності
+
Доставка
  • — Нова Пошта - Відділення
  • — Нова Пошта - Кур'єрська доставка
  • — УкрПошта
  • — Міжнародна доставка
  • — Кур'єром по Києву від 100 грн
  • — Самовивіз з магазину
Варіанти оплати
  • — Оплата на карту
  • — Картами Visa и MasterCard
  • — Накладений платіж
  • — Безготівковий розрахунок
Наші переваги

LIGASANO ® біла пов'язка рекомендується для підтяжки та захисту боків нігтя при врослому нігті.

Стерильний

Розмір: 6х2,5х0.4 см

Застосування перев'язувального матеріалу LIGASANO® білий стерильний для обробки ран:
LIGASANO® білий стерильний призначений лише для одноразового застосування. Стерильність гарантується лише за умови цілісності упаковки. Продукт не можна використовувати після закінчення терміну придатності, і він не схвалений для повторної обробки або рестерилізації (увага: такий матеріал може містити мікроби або забруднення, що спричиняє всі відомі ризики для пацієнта).
LIGASANO білий стерильний не повинен залишатися в рані або на тілі постійно, але може використовуватися багаторазово протягом 12 місяців. Зміна пов'язки здійснюється через 1-3 дні, залежно від показань. Зверніть увагу, що LIGASANO® білий стерильний не повинен мати прямого контакту з органами: можливий прямий контакт зі слизовими оболонками. нами не перевірялося. Застосування у комбінації з додатковими механічними, електричними або електричними пристроями та пристроями нами не перевірялося.
• Очищення рани/механічна санація:
LIGASANO* білий стерильний підходить для механічного очищення всіх типів ран (див. протипоказання) та на всіх стадія
Даний засіб дуже ефективно видаляє м'які покриття та біоплівку. Їм можна обробляти як рану, так і її краї.
При такому застосуванні LIGASANO® білий стерильний зазвичай залишається в рані лише на короткий час для її очищення. Рану можна обробляти як методом повороту, і методом витирання. Зверніть увагу, що напрямок протирання завжди має бути зсередини назовні. Зверніть увагу, що LIGASANO*, який використовується для очищення рани, не повинен залишатися в рані. Якщо наступне перев'язування рани має бути виконане з використанням LIGASANO, необхідно накласти нову пов'язку.
• Лікування ран:
LIGASANO® білий стерильний найчастіше наноситься безпосередньо на рану або в рану без додаткових заходів та препаратів (у тому числі без мазей, полоскань тощо). Додаткові заходи можуть погіршити можливі результати. Рани на рівні шкіри обробляються стерильним білим LIGASANO® товщиною 1-2 см, з перекриттям країв рани на 1-2 см. Глибокі рани, кишені та ранові порожнини повністю заповнюються стерильним білим LIGASANO*. У всіх випадках має бути знецінено надійний контакт з раною. Для цього LIGASANO* білий стерильний можна компрімувати.
Товщина шару перев'язування: Товщина шару LIGASANO* білого стерильного повинна становити не менше 2 см від основи рани. Ця товщина також може бути сформована з декількох шарів, включаючи зовнішнє ранове покриття. Якщо пов'язка складається з кількох шарів або частин, обов'язково підрахуйте кількість використаних частин пов'язки і запишіть це в документі, щоб при зміні пов'язки знову видалити всі частини.
Періодичність зміни пов'язки: Від 1 разу на день до 1 разу на три дні, але не пізніше появи на зовнішній стороні LIGASANO® білої стерильного першого плями виділення. При ранах, що сильно сочилися, у фазі очищення також кілька разів на день.
Техніка бинтування: Залежно від індивідуальних умов. Тримайте рану відкритою якнайменше часу, щоб уникнути охолодження та мінімізувати повторне зараження.
Стандартна процедура очищення рани:При хронічних ранах на етапі очищення необхідно провести близько 10-20 змін пов'язок.
В результаті буде отримана «чиста» рана мінімально можливого розміру, мало схильна до повторного інфікування.

Купити Матеріал Ligasano для тампонади, 6*2, 5*0.4 см стерильний (15375-060) ви зможете у нашому інтернет-магазині Limonad з доставкою по всій Україні в тому числі у Київ, Дніпро, Одесу, Харків, Запоріжжя, Львів та багато інших населених пунктів.

Країна виробник:
Німеччина
Бренд:
Ligasano

Відгуки не знайдені

Подібні товари
Ви дивилися