Лампа для манікюру LED/UV BLUEQUE Mini 7 36W USB 36 Вт, біла

Знижка 29%
280 грн
198 грн
Ви економите: 82 грн
В наявності
+
Доставка
  • — Нова Пошта - Відділення
  • — Нова Пошта - Кур'єрська доставка
  • — УкрПошта
  • — Міжнародна доставка
  • — Кур'єром по Києву від 100 грн
  • — Самовивіз з магазину
Варіанти оплати
  • — Оплата на карту
  • — Картами Visa и MasterCard
  • — Накладений платіж
  • — Безготівковий розрахунок
Наші переваги

Світлодіодна УФ LED лампа Blueque Mini 7 - електроприлад міні-формату, призначений для полімеризації гелевих і гель-лакових покриттів. Має потужність 36 Вт, оснащена новим типом світлодіодних елементів (технологія джерел випромінювання з подвійним спектром хвиль - uv та led). Привертають увагу приємне поєднання кольорів, стильний дизайн. Основні переваги моделі - максимальна компактність і мінімальна вага (лампа дуже легка, майже невагома). Її можна помістити не тільки в б'юті-кейс, а й у сумочку. Завдяки наявності USB-кабелю лампа під'єднується до будь-якого портативного джерела електроживлення (ноутбука, PowerBank тощо). Також передбачена можливість роботи від трьох батарейок типу ААА (у комплект не входять). Відсік для батарейок розташований зверху, під знімною кольоровою накладкою.

Вмикається та вимикається лампа за допомогою сенсорної кнопки, позначеної як відбиток пальця. Ця ж кнопка активує таймер.

Комплектація: лампа, USB-кабель.

Колір - білий з кольоровою накладкою.

Характеристики:

Потужність - 36 Вт

Кількість світлодіодів - 12 шт.

Таймер - 60 сек., 120 сек.

Розміри (ширина та довжина у складеному вигляді, висота з ніжками, +/-): 14,5*8,2*8,5 см.

Колір виробів на фото може мати відмінності від реального.

Параметри і технічні характеристики товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.

Рекомендація! Час полімеризації - 60-120 секунд (для пігментованих гель-лаків не менше 120 секунд). У режимі роботи від батарейок час полімеризації лише 120 секунд. Батарейки мають бути свіжі, максимальної ємності.

Зверніть увагу! Щоб уникнути проблем з полімеризацією, гель-лаки, особливо пігментовані, слід наносити найтоншим шаром. При використанні автономних джерел живлення (батарейок, павербанків тощо) необхідно враховувати їх потужні можливості. Слабкий павербанк, при підключенні до нього лампи, або батарейка недостатньої ємності можуть створювати дефіцит ресурсу для повноцінної полімеризації.

Важливо! У LED-лампах, незалежно від їх виробника, можуть не полімеризуватися деякі відтінки гель-лаків, проте дізнатися про це можна тільки в процесі роботи.

Купити Лампа для манікюру LED/UV BLUEQUE Mini 7 36W USB 36 Вт, біла ви зможете у нашому інтернет-магазині Limonad з доставкою по всій Україні в тому числі у Київ, Дніпро, Одесу, Харків, Запоріжжя, Львів та багато інших населених пунктів.

Гарантійний термін:
14 днів з дати придбання
Дно лампи:
Стаціонарне
Кількість ламп/світлодіодів, шт:
12
Потужність (Вт):
36
Сенсор датчика руху:
Без сенсора
Таймер (сек):
60с, 120с
Тип лампи:
LED, LED+УФ, УФ
Країна виробник:
Китай
Бренд:
BLUEQUE

Відгуки не знайдені

Подібні товари
Ви дивилися